Fisher Stevens

Fisher Stevens


Fisher Stevens (d. 27 Kasım 1963) ABD'li aktör, yönetmen ve yapımcı. The Cove belgeseli ile 2010 Akademi Ödülleri'nde en iyi belgesel ödülünü ve 2008 yılında Crazy Love ile Bağımsız Ruh Ödülleri'nde en iyi belgesel ödülünü kazanmıştır.[1][2]

Stevens, Akademi Ödülleri töreninde, 1990

Konu başlıkları

  • 1 Filmografisi
    • 1.1 Filmler
    • 1.2 TV filmleri
    • 1.3 Televizyon
  • 2 Yönetmenlik
  • 3 Yapımcı
  • 4 Senaryo
  • 5 Kaynakça
  • 6 Dış bağlantılar

Filmografisi

Filmler

  • The Burning (1981)
  • Baby It's You (1983)
  • The Brother from Another Planet (1984)
  • The Flamingo Kid (1984)
  • My Science Project (1985)
  • Short Circuit (1986)
  • The Boss's Wife (1986)
  • Short Circuit 2 (1988)
  • Bloodhounds of Broadway (1989)
  • Point of View (1990)
  • Reversal of Fortune (1990)
  • The Marrying Man (1991)
  • Mystery Date (1991)
  • Lift (1992)
  • Bob Roberts (1992)
  • Hero (1992)
  • When the Party’s Over (1993)
  • Super Mario Bros (1993)
  • Nina Takes a Lover (1994)
  • Only You (1994)
  • Cold Fever (1995)
  • Hackers (1995)
  • The Pompatus of Love (1996)
  • O Que É Isso, Companheiro? (1997)
  • The Taxman (1999)
  • The Tic Code (1999)
  • Sam the Man (2000)
  • 3 A.M. (2001)
  • Prison Song (2001)
  • Piñero (2001)
  • Undisputed (2002)
  • Kill the Poor (2003)
  • Uptown Girls (2003)
  • Anything Else (2003)
  • Easy Six (2003)
  • Reply (2003)
  • On the Couch (2004)
  • Factotum (2005)
  • Undiscovered (2005)
  • Slow Burn (2005)
  • Kettle of Fish (2006)
  • Red Angel (2007)
  • Awake (2007)
  • Fake (2010)
  • Rio Sex Comedy (2010)
  • Rising Stars (2010)
  • The Experiment (2010)
  • Henry's Crime (2010)
  • One for the Money (2012)

TV filmleri

  • The Right To Remain Silent (1996)
  • Jenifer (2001)
  • Is It College Yet? (2002)
  • The Lives They Lived (2003)
  • The Green Teem (2009)

Televizyon

  • One Life To Live (1980'ler)
  • Ryan's Hope (1983)
  • CBS Schoolbreak Special (1984, 1 Bölüm)
  • Tall Tales & Legends (1986, 1 Bölüm)
  • Columbo "Murder, Smoke and Shadows" (1989, 1 Bölüm)
  • The Young Riders (1990, 1 Bölüm)
  • The General Motors Playwrights Theater (1991, 1 Bölüm)
  • Key West (1993, 13 Bölüm)
  • Friends (1995)
  • Homicide: Life on the Street (1995, 1 Bölüm)
  • Law & Order (1995, 1 Bölüm)
  • Early Edition (1996–2000, 48 Bölüm)
  • The Hunger (2000, 1 Bölüm)
  • Frasier (2001, 1 Bölüm)
  • 100 Centre Street (2001, 1 Bölüm)
  • The Moth (2002, 1 Bölüm)
  • Hack (2002, 1 Bölüm)
  • Hope & Faith (2004, 1 Bölüm)
  • Dr. Vegas (2004, 1 Bölüm)
  • Law & Order: Criminal Intent (2004, 2007, 2 Bölüm)
  • It's Always Sunny in Philadelphia (2008, 1 Bölüm)
  • Lost (2008, 2010, 5 Bölüm)
  • Medium (2009, 1 Bölüm)
  • Numb3rs (2009, 2 Bölüm)
  • Ugly Betty (2010, 1 Bölüm)
  • The Mentalist (2010, 1 Bölüm)
  • Californication (2011)
  • Damages (2011)
  • Law and Order: Special Victims Unit (2012, 1 Bölüm)

Yönetmenlik

  • Call of the Wylie (1995)
  • Phinehas (1996)
  • Early Edition (1998–1999, 2 Bölüm)
  • Just a Kiss (2002)
  • Crazy Love (2007)
  • John Leguizamo - Ghetto Klown (2010-11)

Yapımcı

  • Sam the Man (2000)
  • The Château (2001)
  • Piñero (2001)
  • Swimfan (2002)
  • Uptown Girls (2003)
  • Yes (2004)
  • Slow Burn (2005)
  • A Prairie Home Companion (2006)
  • Once in a Lifetime: The Extraordinary Story of the New York Cosmos (2006)
  • Wedding Daze (2006)
  • Crazy Love (2007)
  • Meet Bill (2007)
  • Feast of Love (2007)
  • Awake (2007)
  • The Midnight Meat Train (2008)
  • The Grean Teem (2009)
  • Balls Out: Gary the Tennis Coach (2009)
  • Tenderness (2009)
  • The Cove (2009)
  • Blank City (2011)
  • Hollywood Renegade (2011)
  • Bad Trip (2011)
  • Mission Blue: The Sylvia Earle Project (2011)
  • The Ginger Baker Project (2011)

Senaryo

  • Sam the Man (2000)
  • The Grean Teem (2009)
  • The Highest Tide (2009)

Kaynakça

  1. ^ "Biography for Fisher Stevens". IMDb.com. http://www.imdb.com/name/nm0001770/bio. 
  2. ^ "Nominees & Winners for the 82nd Academy Awards | Academy of Motion Picture Arts & Sciences". Oscars.org. http://www.oscars.org/awards/academyawards/82/nominees.html. Erişim tarihi: April 7, 2011. 

Dış bağlantılar

Wikimedia Commons'ta Fisher Stevens ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunmaktadır.
  • Internet Movie Database'te Fisher Stevens


Fisher Stevens Hakkında Bilgi

Fisher Stevens
Fisher Stevens
Fisher Stevens
Fisher Stevens

Fisher Stevens Hakkında Video


Fisher Stevens konusunu görüntülemektesiniz.
Fisher Stevens nedir, Fisher Stevens kimdir, Fisher Stevens açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Fisher Stevens
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail