Evan Peters

Evan Peters



Evan Thomas Peters (d.20 Ocak 1987) ABD'li aktör. American Horror Story adındaki televizyon programıyla tanınır. Michelle Peters ve Andrew Peters adlı iki kardeşi vardır. Ebeveynleri Julie Peters ve Phil Peters'tır. Dizi, Mini Dizi veya Televizyon Filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Satellite Ödülü'ne sahiptir. Ünlü aktrist Emma Roberts ile ilişkisi vardır.

Konu başlıkları

  • 1 Filmografi
  • 2 Televizyon
  • 3 Ödüller ve Adaylıklar
  • 4 Kaynakça
  • 5 Dış bağlantılar

Filmografi

Yıl Film Rol Notlar
2004 Clipping Adam Adam Sheppard
2004 Sleepover Russel "SpongeBob" Hayes
2007 An American Crime Ricky Hobbs
2007 Mama's Boy Keith Uncredited
2008 Remarkable Power Ross
2008 Gardens of the Night Brian / Rachel
2008 Never Back Down Max Cooperman
2010 Kick-Ass Todd
2011 Never Back Down 2: The Beatdown Max Cooperman
2011 The Good Doctor Donny Nixon
2012 Adult World Alex
2014 Truck Stop Charles
2014 X-Men: Days of Future Past Pietro Maximoff / Quicksilver

Televizyon

Yıl Seri Rol Notlar
2004 The Days Cooper Day 6 bölüm
2004–2005 Phil of the Future Seth Wosmer 5 bölüm
2005–2006 Invasion Jesse Varon 21 bölüm
2008 Dirt Craig Hope Episode: "God Bless the Child"
2008 Without a Trace Craig Baskin Episode: "A Bend in the Road"
2008 Monk Eric Tavela Episode: "Mr. Monk and the Genius"
2008 House Oliver Episode: "Last Resort"
2008–2009 One Tree Hill Jack Daniels 6 bölüm
2009 Ghost Whisperer Dylan Episode: "Excessive Forces"
2010 Criminal Minds Charlie Hillridge Episode: "Mosley Lane"
2010 The Mentalist Oliver McDaniel Episode: "18-5-4"
2010 The Office Luke Cooper Episode: "Nepotism"
2011 Parenthood Brandon Episode: "New Plan"
2011 In Plain Sight Joey Roston / Joey Wilson Episode: "Crazy Like a Witness"
2011 American Horror Story: Murder House Tate Langdon 12 bölüm
2012–2013 American Horror Story: Asylum Kit Walker 13 bölüm
2013 American Horror Story: Coven Kyle Spencer 7 bölüm

Ödüller ve Adaylıklar

Yıl Topluluk Kategori Aday olan yapım Sonuç[1]
2004 Phoenix Film Festival Best Breakthrough Performance Clipping Adam Kazandı
2005 Genç Artist Ödülleri Best Performance in a Feature Film – Young Ensemble Cast Sleepover Adaylık
2012 Satellite Awards Dizi, Mini Dizi veya Televizyon Filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu American Horror Story: Asylum Adaylık

Kaynakça

  1. ^ "Evan Peters - Awards - IMDB". IMDB. http://www.imdb.com/name/nm1404239/awards?ref_=nm_awd. Erişim tarihi: October 25, 2013. 

Dış bağlantılar

Wikimedia Commons'ta Evan Peters ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunmaktadır.
  • Internet Movie Database'te Evan Peters (İngilizce)
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Evan Peters Hakkında Bilgi

Evan Peters
Evan Peters
Evan Peters
Evan Peters

Evan Peters Hakkında Video


Evan Peters konusunu görüntülemektesiniz.
Evan Peters nedir, Evan Peters kimdir, Evan Peters açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Evan Peters
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail