Emre Canpolat


Emre Canpolat (d. 22 Eylül 1981, İstanbul), Türk tiyatro, sinema, dizi ve reklam oyuncusu. Aslen Gazianteplidir.

1996'da Mersin Halkevi Tiyatrosu'nda tiyatroya başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde okurken Isparta Belediye Tiyatrosu'nun kurulum çalışmalarında yer aldı. Isparta Belediye Tiyatrosu'nun çeşitli oyunlarda rol aldı ve sahne amirliği yaptı. 2005 yılında BASAD tiyatro topluluğuna katıldı, çeşitli oyunlarında rol aldı ve sahne amirliği yaptı. 2006 yılında BKM Mutfak ekibine katıldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında hem oyuncu hem de sahne amiri olarak görev aldı.

1 Mayıs gösterilerinde(2014) gözaltına alınmıştır. [1][2]

Filmografi

  • Yan Masa (2013)
  • Kayıp Şehir - Taylan (2013)
  • Göl Zamanı - Refik (2013)
  • Çok Filim Hareketler Bunlar (2009)
  • Neşeli Hayat (2009)
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
  • Girdap - Süleyman (2008)
  • Yanılgılar - Can (2006)
  • Bir Demet Tiyatro (2006)
  • Taşa Yazılan Aşk - Berat Yılmaz (2006)
  • Türkü Filmi (2004)
  • Cennet Mahallesi (2004)

Dış Bağlantı

  • Internet Movie Database'te Emre Canpolat
  • Sinema Türk'te Emre Canpolat

Kaynakça

  1. ^ BKM oyuncusu Emre Canpolat polis tarafından gözaltına alındı
  2. ^ "Gözaltı selfie'si". http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Gozalti--selfie-si.htm?ArticleID=226346. Erişim tarihi: 2 Mayıs 2014. 
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Emre Canpolat Hakkında Bilgi

Emre Canpolat
Emre Canpolat
Emre Canpolat
Emre Canpolat

Emre Canpolat Hakkında Video


Emre Canpolat konusunu görüntülemektesiniz.
Emre Canpolat nedir, Emre Canpolat kimdir, Emre Canpolat açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar


Emre Canpolat
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail