Dylan O'Brien

Dylan O'Brien


DoğrulukGörüldü

Atla: kullan, ara
Dylan O'Brien

Dylan O'Brien basın toplatısı sırasında, 2013
Genel bilgiler
Doğum 26 Ağustos 1991 (1991-08-26) (22 yaşında)
New York, ABD
Uyruk Amerikalı
Meslek(ler) Oyuncu
Etkin yıllar 2011 – günümüz

Dylan O'Brien (d. 26 Ağustos 1991), Birleşik Amerikalı oyuncu, müzisyen ve yönetmen. MTV dizisi Teen Wolf'daki Stiles rolü ile tanınır. İlk filmi High Road'dur. 2012'de Jon Kasdan yönetmenliğinde, Britt Robertson ve Victoria Justice ile birlikte The First Time filminde başrol oynamıştır.

Hayatı ve kariyeri

O'Brien New York doğumludur. Babası kamera operatörü, annesi eski aktristir. 2011'de Teen Wolf dizisinde Stiles karakterini canlandırmaya başlamıştır. Bu rol ile tanınmış ve çok sevilmiştir. Dizideki oyunculuk başarısını sinema filmi olan The First Time'da da göstermiş ve kendisini kanıtlamıştır. En yakın arkadaşı Teen Wolf dizi setinde tanıştığı Scott rolünü oynayan Tyler Posey'dir.

Filmografi

Yıl İsim Rolü Notlar
2011– Teen Wolf "Stiles" Stilinski TV serisi
2011 Charlie Brown: Blockhead's Revenge Charlie Brown Kısa film
2012 High Road Jimmy
2012 The First Time Dave Hodgman
2013 The Internship Stuart
2013 New Girl The Guy TV serisi
2014 The Maze Runner Thomas Yapım aşamasında

Dış bağlantılar

  • IMDb profili


Dylan O'Brien Hakkında Bilgi

Dylan O'Brien
Dylan O'Brien
Dylan O'Brien

Dylan O'Brien Hakkında Video


Dylan O'Brien konusunu görüntülemektesiniz.
Dylan O'Brien nedir, Dylan O'Brien kimdir, Dylan O'Brien açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Dylan O'Brien
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail