Chloë Sevigny

Chloë Sevigny


Chloë Stevens Sevigny (d. 18 Kasım 1974), Akademi Ödülü ve Altın Küre Ödülü adayı ABD'li aktris ve eski manken.

Filmografi

Yıl Film Rolü Notlar
1995 Kids Jennie Bağımsız Ruh Ödülleri for Best Newcomer Actress
1996 Trees Lounge Debbie  
1997 Gummo Dot  
1998 Palmetto Odette  
The Last Days of Disco Alice Kinnon  
1999 Boys Don't Cry Lana Tisdel Satellite Award for Best Supporting Actress – Drama
Sierra Award for Best Supporting Actress
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Bağımsız Ruh Ödülü
Nominated -- Academy Award for Best Supporting Actress
Nominated -- Golden Globe for Best Supporting Actress
Julien Donkey-Boy Pearl  
A Map of the World Carole Mackessy  
2000 American Psycho Jean  
If These Walls Could Talk 2 Amy  
2002 Ten Minutes Older: The Trumpet Segment #4. "Int. Trailer. Night."
Demonlover Elise Lipsky  
2003 Party Monster Gitsie  
Death of a Dynasty Sexy Woman No. 1  
Dogville Liz Henson  
The Brown Bunny Daisy  
Shattered Glass Caitlin Avey  
2004 Melinda and Melinda Laurel  
2005 Manderlay Philomena  
Broken Flowers Carmen's assistant  
Mrs. Harris Lynne Tryforos TV film
3 Needles Clara  
2006 Lying Megan  
Sisters Grace Collier  
2007 Zodiac Melanie  
2009 The Killing Room TBA
Barry Munday Jennifer Farley çekim aşamasında
2010 Mr. Nice Judy Marks çekim aşamasında
My Son, My Son, What Have Ye Done TBA çekim aşamasında

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Chloë Sevigny
  • Yahoo! Movies'de Chloë Sevigny
  • Chloë Sevigny at Allmovie
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.



Chloë Sevigny Hakkında Bilgi

Chloë Sevigny
Chloë Sevigny
Chloë Sevigny
Chloë Sevigny

Chloë Sevigny Hakkında Video


Chloë Sevigny konusunu görüntülemektesiniz.
Chloë Sevigny nedir, Chloë Sevigny kimdir, Chloë Sevigny açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Chloë Sevigny
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail