Cenk Ertan

Cenk Ertan


Cenk Ertan, (d. 1 Ocak 1970, Almanya) oyuncu ve eski manken. Mankenlikten oyunculuğa geçen Cenk Ertan ilk oyunculuk deneyimini Alacakranlık adlı dizide gerçekleştirdi. Ayrıca Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı ve Ajda Pekkan'ın ise Eğlen Güzelim şarkılarının klibinde rol almıştır.

Filmografi

  • 2011 - Umutsuz Ev Kadınları : Kudret
  • 2010 - Aşk ve Ceza : Bora
  • 2008 - Çemberin Dışında : Aycan Demirkan
  • 2007 - Parmaklıklar Ardında : Yılmaz Aydın
  • 2006 - Rüyalarda Buluşuruz
  • 2005 - Ödünç Hayat : Cemal
  • 2005 - Ihlamurlar Altında : Cem Akman
  • 2004 - Haziran Gecesi : Cemal
  • 2004 - Kurtlar Vadisi : Faruk
  • 2003 - Alacakaranlık

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Cenk Ertan


Cenk Ertan Hakkında Bilgi

Cenk Ertan
Cenk Ertan
Cenk Ertan
Cenk Ertan

Cenk Ertan Hakkında Video


Cenk Ertan konusunu görüntülemektesiniz.
Cenk Ertan nedir, Cenk Ertan kimdir, Cenk Ertan açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video