C.C. Catch

C.C. Catch


Caroline Catharina Müller (d. 31 Temmuz, 1964), Hollanda asıllı Alman yorumcu ve besteci. (C.C.Catch olarak tanınır).

Konu başlıkları

  • 1 Biyografisi
  • 2 Diskografi
    • 2.1 Albümler
    • 2.2 Single
    • 2.3 Derlemeler
  • 3 Ayrıca bakınız
  • 4 Dış bağlantılar

Biyografisi

Caroline Oss Hollanda'da doğdu. 70'lerin sonunda ailesiyle Almanya'ya geçti. 1980'de "Optimal" adlı bayan müzik grubunun üyesiydi. Sonra ( 1985 başında) yapımcı Dieter Bohlen ile çalışmaya başladı (C.C.Catch ismi ile).

Dieter Bohlen, onun plaklarının ardındaki ana güç idi ve tüm şarkıları yaratıyordu. Bu durum 1989'da birlikteliğin bitmesinin de ana sebebidir, çünkü Caroline Catharina Müller kendi parçalarını yapmak istemekte Dieter Bohlen ise kabul etmemekteydi.

Dieter Bohlen ile birlikteliği bittikten sonra kariyerine devam etse de aynı başarıyı sağlayamadı.

Diskografi

Albümler

  • 1986 Catch The Catch (Hansa)
  • 1986 Welcome To The HeartBreak Hotel (Hansa)
  • 1987 Like A Hurricane (Hansa)
  • 1988 Big Fun (Hansa)
  • 1988 Diamonds (Hansa)
  • 1989 Hear What I Say (Metronome Musik GmbH)

deneme

Single

  • 1985 I Can Lose My Heart Tonight (Hansa)
  • 1985 'Cause You Are Young (Hansa)
  • 1985 Strangers By Night (Hansa)
  • 1986 Heartbreak Hotel (Hansa)
  • 1986 Heaven And Hell (Hansa)
  • 1987 Are You Man Enough (Hansa)
  • 1987 Soul Survivor (Hansa) UK # 96
  • 1988 House Of Mystic Lights (Hansa)
  • 1988 Nothing But A Heartache (Hansa)
  • 1988 Backseat Of Your Cadillac (Hansa)
  • 1988 Summer Kisses (Hansa)
  • 1989 Big Time (Metronome Musik GmbH)
  • 1989 Midnight Hour (Metronome Musik GmbH)
  • 1998 C.C. Catch Megamix '98 (BMG Berlin Music GmbH)
  • 1998 I Can Lose My Heart Tonight '98 (BMG Berlin Music GmbH)
  • 2003 Shake Your Head
  • 2004 Silence (with Leela)

Derlemeler

  • 1988 Strangers By Night (Hansa)
  • 1989 C.C. Catch: Super 20 (Hansa)
  • 1989 Classics (Hansa)
  • 1989 Super Disco Hits (Hansa)
  • 1990 The Deacde Remix (Hansa)
  • 1991 Back Seat Of Your Cadillac (Hansa)
  • 1998 Best Of '98 (BMG Berlin Musik GMBH )
  • 2000 The Best Of x3CD (BMG Ariola Miller GmbH)
  • 2005 Catch The Hits - The Ultimate Collection (CD+DVD)

Ayrıca bakınız

  • Euro disco
  • Modern Talking
  • Dieter Bohlen

Dış bağlantılar

  • CCCatch.Com - Caroline Müller'in resmî sitesi
  • CCCatch.Ru - Caroline Müller hakkında.
  • CCCatch.de - Almanca hayran sitesi
  • C.C.Catch MusicMoz
  • Modern Talking Türkiye - Modern Talking Türkiye


C.C. Catch Hakkında Bilgi

C.C. Catch
C.C. Catch
C.C. Catch
C.C. Catch

C.C. Catch Hakkında Video


C.C. Catch konusunu görüntülemektesiniz.
C.C. Catch nedir, C.C. Catch kimdir, C.C. Catch açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
C.C. Catch
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail