Cascada

Cascada


Cascada, bir Alman Euro dance müzik grubudur. Şarkıcı Natalie Horler, DJ Yanou ve DJ Manian tarafından kuruldu. "Everytime We Touch" şarkısı ile çıkış sağlamıştır. Diğer bilinen şarkıları Miracle, Can't Stop The Rain, Bad Boy, Dangerous, Night Nurse ve One More Night'tır.

14 Şubat 2013 tarihinde Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen ve Almanya'nın ulusal finali olan Unser Song Für Malmö'yü kazanarak Almanya'yı 2013 yılında Eurovision'da temsil etmiştir ve 18 puanla yirmi birinci olmuştur.

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
  • 2 Turneler
  • 3 Dış bağlantılar
  • 4 Kaynakça

Diskografi

  • 2007: Everytime We Touch
  • 2008: Perfect Day
  • 2009: Evacuate the Dancefloor
  • 2011: Original Me
  • 2012: It's Christmas Time

Turneler

  • 2007: Everytime We Touch Tour
  • 2008: Clubland Live Tour
  • 2008: Perfect Day Tour
  • 2009: Clubland Live Tour
  • 2011: Original Me Tour

Dış bağlantılar

  • www.cascadamusic.net [EN]

Kaynakça

Önce gelen:
"Standing Still"
Roman Lob
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Almanya
2013
Sonra gelen:
"Is It Right"
Elaiza


Cascada Hakkında Bilgi

Cascada
Cascada
Cascada
Cascada

Cascada Hakkında Video


Cascada konusunu görüntülemektesiniz.
Cascada nedir, Cascada kimdir, Cascada açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Cascada
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail