Bill Walsh (yapımcı)

Bill Walsh (yapımcı)


Bill Walsh (d. 30 Eylül 1913 - ö. 27 Ocak 1975), film yapımcısı ve senarist. New York'ta doğan Walsh Los Angeles'ta öldü.

Filmografi

Yıl Film Yapımcı Senarist
1961 The Absent-Minded Professor Evet Evet
1963 Son of Flubber Evet Evet
1964 Mary Poppins Hayır Evet
1965 That Darn Cat! Evet Evet
1969 The Love Bug Evet Evet
1971 Bedknobs and Broomsticks Evet Evet
1974 Herbie Rides Again Evet Evet
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing Evet Evet

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Bill Walsh (yapımcı)


Bill Walsh (yapımcı) Hakkında Bilgi

Bill Walsh (yapımcı)
Bill Walsh (yapımcı)
Bill Walsh (yapımcı)
Bill Walsh (yapımcı)

Bill Walsh (yapımcı) Hakkında Video


Bill Walsh (yapımcı) konusunu görüntülemektesiniz.
Bill Walsh (yapımcı) nedir, Bill Walsh (yapımcı) kimdir, Bill Walsh (yapımcı) açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Bill Walsh (yapımcı)
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail