Angus T. Jones


Angus T. Jones (d. 8 Ekim 1993) ABD'li dizi oyuncusu. En çok CBS yapımı Two and a Half Men sit-comunda canlandırdığı Jake Harper rolüyle tanınır.

Filmografi

Angus T. Jones Gigaset 2011
Yıl Ad Rol Notlar
1999 Simpatico Five-Year-Old
2001 See Spot Run James
Dinner with Friends Sammy TV filmi
ER Sean Gattney
2002 The Rookie Hunter Morris
Bringing Down the House Georgie Sanderson
2003 Audrey's Rain Tye Powell TV filmi
George of the Jungle 2 George Jr.
2003–günümüz Two and a Half Men Jake Harper
2005 The Christmas Blessing Charlie Bennett TV filmi
2008 CSI: Crime Scene Investigation Kendisi / Jake Harper
2010 Hannah Montana Forever T.J.
Due Date Kendisi / Jake Harper Cameo

Ödülleri

Awards
Yıl Sonuç Ödül Adaylık Çalışması
2002 Aday Young Artist Ödülleri See Spot Run
2003 Aday Young Artist Ödülleri The Rookie
Kazandı Character and Morality Entertainment Awards
2004 Kazandı Young Artist Ödülleri Two and a Half Men
2006 Kazandı Young Artist Ödülleri
2008 Aday Young Artist Ödülleri
2009 Kazandı TV Land Awards

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Angus T. Jones


Angus T. Jones Hakkında Bilgi

Angus T. Jones
Angus T. Jones
Angus T. Jones
Angus T. Jones

Angus T. Jones Hakkında Video


Angus T. Jones konusunu görüntülemektesiniz.
Angus T. Jones nedir, Angus T. Jones kimdir, Angus T. Jones açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Angus T. Jones
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail