Américo

Américo


Domingo Johnny Vega Urzúa, takma Américo (d. 24 Aralık 1977, Arica, Şili), Şilili şarkıcı.[kaynak belirtilmeli]

Diskografi

  • 1988: La Plegaria De Un Niño
  • 1994: Tropicalmente
  • 2004: Por Una Mujer
  • 2008:
    • Así Es
    • A Morir
  • 2010: Yo Soy

Kaynaklar

  • Américo
  • Discogs'da Américo


Américo Hakkında Bilgi

Américo
Américo
Américo
Américo

Américo Hakkında Video


Américo konusunu görüntülemektesiniz.
Américo nedir, Américo kimdir, Américo açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Américo
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail