Ali Fuat Onan

Ali Fuat Onan


Fuat Onan (d. 1952), Tiyatro ve sinema oyuncusu, yardımcı yönetmen, senarist.

Çağdaş Sahne, Ankara Halk Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu Aziz Nesin Sahnesi'nde oyunculuk yapan Onan, tiyatrodan sinemaya geçti. Sinema filmleri ve dizilerde rol aldı. Mustafa Altıoklar, Sinan Çetin, Oğuzhan Tarcan ve Yusuf Kurçenli'yle birlikte yardımcı yönetmen olarak çalıştı. Film ve belgesel senaryoları yazdı.

Filmografisi

  • Fikret Bey - 2007
  • Mavi Kuş - 2006
  • Kurşun Yarası - 2003
  • 9 (film) - 2002
  • Bana Şans Dile - 2001
  • Yeni Hayat - 2001
  • Filler ve Çimen - 2000
  • Baba Evi - 1997
  • Tabutta Röveşata - 1996
  • Artist Palas - 1994
  • Şans Blokları - 1993
  • Denize Hançer Düştü - 1992
  • Uzlaşma - 1991
  • Raziye - 1990
  • Ateşböceği - 1987
  • Merdoğlu Ömer Bey - 1986
  • Çiçek Abbas - 1982
  • Bir Günün Hikayesi - 1980

Dış bağlantılar

  • IMDb'de Fuat Onan
  • Sinema Türk'te Fuat Onan


Ali Fuat Onan Hakkında Bilgi

Ali Fuat Onan
Ali Fuat Onan
Ali Fuat Onan
Ali Fuat Onan

Ali Fuat Onan Hakkında Video


Ali Fuat Onan konusunu görüntülemektesiniz.
Ali Fuat Onan nedir, Ali Fuat Onan kimdir, Ali Fuat Onan açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video