Ali Çelik

Ali Çelik


Ali Çelik (1975, Antalya), Türk oyuncu. Birçok dizide oyuncu olarak görev yapmıştır. Devlet tiyatroları sanatçısıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden 1998 yılında mezun olmuştur.'MADE IN EUROPE' adlı filmle 15. Altın Koza Film Festivalinde EN İYİ ERKEK OYUNCU Ödüllerinden birini almıştır.

Konu başlıkları

  • 1 Filmografi
    • 1.1 Dizi
  • 2 Sinema
  • 3 Dış bağlantılar

Filmografi

Dizi

  • Reyting Hamdi (2002) Tolga
  • Koçum Benim (2002) İbo
  • Gelin (2003)
  • Hayat Bilgisi (2003)
  • Tatil Aşkları (2004) Çağdaş
  • Karım ve Annem (2004) Mustafa
  • Ah Polis Olsam (2006)

Sinema

  • Made In Europe (2007) Yusuf

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Ali Çelik
  • SinemaTürk'te Ali Çelik


Ali Çelik Hakkında Bilgi

Ali Çelik
Ali Çelik
Ali Çelik
Ali Çelik

Ali Çelik Hakkında Video


Ali Çelik konusunu görüntülemektesiniz.
Ali Çelik nedir, Ali Çelik kimdir, Ali Çelik açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Ali Çelik
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail